Vi köper och säljer din bil är ett smartare sätt hos oss att göra bilaffärer som bygger på vår kompetens och ger dig trygghet. Sälj din bil tryggt, smidigt och lite smartare.

Upplägget gäller både privatpersoner och företagskunder.

Så funkar det!

Så fungerar det nya sättet att göra en smart bilaffär

Låt oss ta hand om din bilförsäljning. Du slipper hantera reparationer, göra bilvård, annonsera och allt pappersarbete. Luta dig tillbaka – vi gör allt professionellt åt dig. Och du får pengarna för bilen insatt direkt på kontot snabbt och tryggt.

Jag vill sälja min bil

Värdera din bil kostnadsfritt

Gör en första värdering av din bil själv. Fyll i regnummer och hämta biluppgifter. Komplettera med det som efterfrågas för att värderingen ska bli så rätt som möjligt med hänsyn till marknad, utrustning och skick.

Sälj din bil och få pengar direkt

När Rejmes får uppdraget att sälja din bil betalas pengarna ut direkt till ditt konto tryggt och säkert. Använd pengarna till att köpa en ny bil eller gör precis vad du vill.

Fyll i formuläret

Vi står för alla garantier

När vi säljer din bil ägs den av oss. Det betyder att vi också står för garantier i upp till två år mot kunden som köper bilen.

Enkelt och tryggt

Hur hanterar du intresserade som vill prisförhandla? Vad händer om personen som köper klagar efter avslutad affär? Vi säljer din bil enkelt, bekvämt och tar hand om allt åt dig på ett professionellt sätt.

Annonsering på stora bilsajter

För att hitta rätt köpare exponeras bilen på de största bilsajterna i Sverige; Blocket, Bytbil, Wayke och vår egen rejmes.se.

Fotografering i 360

Bilderna till annonsen fotograferas med 360-teknik som ger en fantastisk och unik helhetsupplevelse av bilen (gäller i Norrköping och Linköping).

Möjlighet att få bättre betalt

Säljer du din bil till oss har du möjlighet att få bättre betalt än om du säljer den privat. När bilen är såld kan du få mer pengar i efterhand. Allt för att du ska bli nöjd med din bilaffär.

Sälj min bil

Kontakta oss

Fyll i formuläret när du vill sälja din bil tryggt, smidigt och lite smartare.

Ring oss direkt

Må-fr 8-18, lö 10-15, sö 11-15

 

0770-112020

Gör som Jonas - låt oss sälja din bil

Vill du  slippa prisdiskussioner och frågor när du försöker sälja din bil privat? Låt oss med vår kompetens sälja bilen tryggt, smidigt och lite smartare. Vi tar hand om reparationer, bilvård, annonsering och pappersarbete. Luta dig tillbaka – vi gör allt professionellt åt dig. Och du får pengar för bilen insatt på kontot snabbt och enkelt.

Säljer du din bil till oss har du möjlighet att få bättre betalt än om du säljer den privat. När bilen är såld kan du få mer pengar i efterhand. Allt för att du ska bli nöjd med din bilaffär

 

Jonas Claesson sålde sin Mercedes

Jag ägnade mycket tid åt att ta reda på min bils värde när jag planerade att sälja den privat. Men hur kul är det att prata med okända människor som letar efter fel på din bil, klagar och förhandlar om priset?

Just då såg jag Rejmes annonsering  Vi säljer din bil. Jag förstod att det var ett nytt upplägg som ingen annan på marknaden erbjuder. Efter första kontakten med Anton Holm, begagnatchef behövde jag inte fundera länge innan vi skrev avtal. Rejmes tog hand om allt pappersarbete, annonsering och jag fick bilens värdering utbetald.

”Jag fick mer pengar över än vad jag själv tänkt annonsera bilen för”.

Två dagar efter att bilen publicerats på webben var den såld! Och till ett fantastiskt pris som gjorde att jag fick mer pengar i efterhand. Ska jag vara helt ärlig fick jag mer pengar totalt än vad jag själv tänkt annonsera bilen för. Rejmes gjorde allt jobb åt mig.

Jag är otroligt tacksam och kan verkligen rekommendera alla att låta Rejmes sälja din bil. Konceptet är enkelt, tryggt och för mig riktigt lönsamt.

Podcast

Hör en kund som har sålt två bilar berätta om sin upplevelse av konceptet.

 

Kostnadsfri värdering

Vad är din bil värd? Gör en kostnadsfri värdering här och ta första steget till att sälja din bil tryggt, smidigt och lite smartare.

Värdera din bil

Så funkar det!

Säljare och kundservice får många frågor från andra som vill sälja sin bil. Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar. Förhoppningsvis finns svaret på din fråga här. Annars är du givetvis välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar.

Kontakta oss

Frågor och svar

 • Vad är nytt med Vi säljer din bil?
 • Vi vill göra inbytesaffären mer transparent för dig och förändra missuppfattningen att bilhandlare generellt ger låga värden på inbytesbilar.

  Hur gör vi då affären mer transparent? Jo, vi gör dig delaktig genom att i samråd med oss sätta försäljningspriset. Skillnaden mellan ett garanterat inbytespris, som vi sätter, och försäljningspriset ger oss var sin vinstdel. Vi tar vår del i form av en uppdragsavgift och du får den överskjutande delen.

  Vi äger bilen från dag 1, du får inbytespriset utbetalt direkt. Vi säljer din bil tryggt, smidigt och lite smartare.

  Upplägget gäller både privatpersoner och företagskunder.

 • Måste jag köpa en bil?
 • Nej, det finns inget krav på det. Du kan låta oss sälja din bil utan att du köper en av oss. Pengarna du får för bilen kan du använda till vad du vill. Självklart kan du välja att köpa en ny eller begagnad bil av oss.

 • Tar ni emot alla bilmärken?
 • Ja, vi säljer din bil oavsett märke. Och upplägget gäller både privatpersoner och företagskunder.

 • Vad kostar det?
 • Vi tar ut en uppdragsavgift. Summan varierar beroende på bilens försäljningspris. I avtalet vi skriver med dig framgår avgiften och hur mycket pengar ytterligare du har möjlighet att få när vi säljer bilen.

  Misslyckas vi att sälja bilen under avtalstidens 35 dagar behöver du inte betala uppdragsavgiften.

 • Testar ni bilen innan värdering?
 • Ja, alla bilar genomgår ett inbytestest där våra särskilt utbildade tekniker går igenom bilen på över 70 punkter. Detta gör vi för att kunna göra rätt värdering av din bil mot marknaden eftersom skick och funktion påverkar.

  Eventuella fel måste alltid åtgärdas i vår verkstad innan bilen finns till försäljning. Kostnaden dras av från inbytespriset.

 • Vad gör ni med bilen innan försäljning?
 • Om bilen är felfri efter inbytestestet tas den om hand av våra professionella bilvårdstekniker. Bilen rengörs på både ut- och insidan innan fotografering. Skulle det vara så att bilen behöver passera verkstad och/eller skadecenter repareras bilen innan bilvård och fotografering.

  Tiden från att vi tagit emot bilen till den annonseras avtalas vid varje tillfälle eftersom varje bil är unik.

Vi vill göra inbytesaffären mer transparent för dig och förändra missuppfattningen att bilhandlare generellt ger låga värden på inbytesbilar.

Hur gör vi då affären mer transparent? Jo, vi gör dig delaktig genom att i samråd med oss sätta försäljningspriset. Skillnaden mellan ett garanterat inbytespris, som vi sätter, och försäljningspriset ger oss var sin vinstdel. Vi tar vår del i form av en uppdragsavgift och du får den överskjutande delen.

Vi äger bilen från dag 1, du får inbytespriset utbetalt direkt. Vi säljer din bil tryggt, smidigt och lite smartare.

Upplägget gäller både privatpersoner och företagskunder.

Nej, det finns inget krav på det. Du kan låta oss sälja din bil utan att du köper en av oss. Pengarna du får för bilen kan du använda till vad du vill. Självklart kan du välja att köpa en ny eller begagnad bil av oss.

Ja, vi säljer din bil oavsett märke. Och upplägget gäller både privatpersoner och företagskunder.

Vi tar ut en uppdragsavgift. Summan varierar beroende på bilens försäljningspris. I avtalet vi skriver med dig framgår avgiften och hur mycket pengar ytterligare du har möjlighet att få när vi säljer bilen.

Misslyckas vi att sälja bilen under avtalstidens 35 dagar behöver du inte betala uppdragsavgiften.

Ja, alla bilar genomgår ett inbytestest där våra särskilt utbildade tekniker går igenom bilen på över 70 punkter. Detta gör vi för att kunna göra rätt värdering av din bil mot marknaden eftersom skick och funktion påverkar.

Eventuella fel måste alltid åtgärdas i vår verkstad innan bilen finns till försäljning. Kostnaden dras av från inbytespriset.

Om bilen är felfri efter inbytestestet tas den om hand av våra professionella bilvårdstekniker. Bilen rengörs på både ut- och insidan innan fotografering. Skulle det vara så att bilen behöver passera verkstad och/eller skadecenter repareras bilen innan bilvård och fotografering.

Tiden från att vi tagit emot bilen till den annonseras avtalas vid varje tillfälle eftersom varje bil är unik.

Fler frågor och svar

 • Var finns bilen under försäljningen?
 • När vi tar på oss uppdraget att sälja din bil flyttas ägandet av bilen från dig till oss. Det betyder att vi äger bilen och du får ditt garanterade inbytespris utbetalt. Bilen står placerad hos oss hela tiden.

  Det gör det enkelt för kunder att se, uppleva och provköra bilen.

 • Vad händer om bilen inte säljs?
 • Du är alltid garanterad inbytespriset som betalas ut direkt när avtalet skrivs. Vi använder vår kompetens, lokaler och Sveriges största sajter för begagnade bilar som verktyg när vi letar efter intresserade kunder.

  Misslyckas vi att sälja bilen under avtalstiden (35 dagar) behöver du inte betala uppdragsuppgiften. Du har allt att vinna på att låta oss sälja din bil.

  Avtalet gäller alltid 35 försäljningsdagar. Under de 35 dagarna sker prisjusteringar vid två tillfällen. Avtalet upphör att gälla dag 36.

 • Hur annonseras bilen?
 • När bilen är klar för annonsering fotograferas den i vår fotostudio med modern 360-teknik*. Bilderna sätts ihop och gör det möjligt att rotera bilen i valfri vinkel på webben**. Bilden som tas inne i bilen är en så kallad ”sphere”. Kunden kan rotera bilden åt alla håll vilket ger en känsla av att hen sitter i bilen. Se exempel på bilar med 360-foto.

  Som komplement fotograferas även professionella stillbilder invändigt och utvändigt. Har bilen extrautrustning som gör bilen mer eftertraktad är det viktigt att du nämner det så inget missas. Annonsen automatgenereras med text och bild i våra system och publiceras på sajter med begagnade bilar; blocket.se, bytbil.com. wayke.se, biltorget.se, bilweb.se och vår egen rejmes.se. Detta gör vi för att visa bilen för en stor mängd potentiella kunder och öka sannolikheten till en snabb försäljning.

  *Fotografering med 360-teknik görs endast i Linköping och Norrköping. Under hösten kommer 360 även levereras i Örebro, tills dess erbjuds professionella stillbilder.

  **Idag är det endast möjligt att visa 360-bilder på Wayke.se och rejmes.se.

 • Är ni en förmedlingstjänst?
 • Nej, vi förmedlar inte din bil. Vi köper din bil av dig till ett fast inbytespris. Det betyder att du får pengar direkt och vi behåller bilen. Sedan skriver vi ett avtal med dig att vi ska sälja din bil.

  När vi säljer den har vi möjlighet att få bättre betalt än vad du kan få vid en privat försäljning. Lyckas vi, får du mer pengar för din bil i efterhand.

  Avtalet gäller alltid 35 försäljningsdagar. Under de 35 dagarna sker prisjusteringar vid två tillfällen. Avtalet upphör att gälla dag 36.

 • Varför ska jag inte sälja bilen själv?
 • Först behöver du skapa en säljande annons med bra texter och snygga bilder på t.ex. Blocket. Men innan dess behöver du kanske fixa något som är trasigt och rengöra bilen på in- och utsidan för en lyckad försäljning. Kontakten med intresserade köpare kan ta timmar med samtal, e-post, sms, provkörningar och prisförhandlingar.

  Om du lyckas sälja bilen gäller köplagen. Du är ansvarig för att annonsen beskrev bilen rätt och att bilen inte har några dolda fel. Köparen har enligt lag rätt att driva reklamationer mot dig. Detta går inte att avtala bort, ”säljs i befintligt skick” gäller inte enligt svensk lag. Köparen kan ringa dig i tid och otid, ibland med ärliga frågor och ibland på ett oärligt sätt med bedrägliga avsikter. En oroväckande trend är också att bedrägerier kopplade till betalning av bilen som säljs privat ökar.

  När vi säljer din bil slipper du alla bekymmer och frågor – vi sköter allt åt dig! Vi tar hand om allt som rör din försäljning på ett professionellt sätt. Vi erbjuder finansiering och försäkring, trygg och säker hantering av avtal, dokument och betalning. Det betyder också att vi står för alla garantier i upp till två år, och eventuella reklamationer mot kunden som köper bilen. Vi säljer din bil tryggt, smidigt och lite smartare.

När vi tar på oss uppdraget att sälja din bil flyttas ägandet av bilen från dig till oss. Det betyder att vi äger bilen och du får ditt garanterade inbytespris utbetalt. Bilen står placerad hos oss hela tiden.

Det gör det enkelt för kunder att se, uppleva och provköra bilen.

Du är alltid garanterad inbytespriset som betalas ut direkt när avtalet skrivs. Vi använder vår kompetens, lokaler och Sveriges största sajter för begagnade bilar som verktyg när vi letar efter intresserade kunder.

Misslyckas vi att sälja bilen under avtalstiden (35 dagar) behöver du inte betala uppdragsuppgiften. Du har allt att vinna på att låta oss sälja din bil.

Avtalet gäller alltid 35 försäljningsdagar. Under de 35 dagarna sker prisjusteringar vid två tillfällen. Avtalet upphör att gälla dag 36.

När bilen är klar för annonsering fotograferas den i vår fotostudio med modern 360-teknik*. Bilderna sätts ihop och gör det möjligt att rotera bilen i valfri vinkel på webben**. Bilden som tas inne i bilen är en så kallad ”sphere”. Kunden kan rotera bilden åt alla håll vilket ger en känsla av att hen sitter i bilen. Se exempel på bilar med 360-foto.

Som komplement fotograferas även professionella stillbilder invändigt och utvändigt. Har bilen extrautrustning som gör bilen mer eftertraktad är det viktigt att du nämner det så inget missas. Annonsen automatgenereras med text och bild i våra system och publiceras på sajter med begagnade bilar; blocket.se, bytbil.com. wayke.se, biltorget.se, bilweb.se och vår egen rejmes.se. Detta gör vi för att visa bilen för en stor mängd potentiella kunder och öka sannolikheten till en snabb försäljning.

*Fotografering med 360-teknik görs endast i Linköping och Norrköping. Under hösten kommer 360 även levereras i Örebro, tills dess erbjuds professionella stillbilder.

**Idag är det endast möjligt att visa 360-bilder på Wayke.se och rejmes.se.

Nej, vi förmedlar inte din bil. Vi köper din bil av dig till ett fast inbytespris. Det betyder att du får pengar direkt och vi behåller bilen. Sedan skriver vi ett avtal med dig att vi ska sälja din bil.

När vi säljer den har vi möjlighet att få bättre betalt än vad du kan få vid en privat försäljning. Lyckas vi, får du mer pengar för din bil i efterhand.

Avtalet gäller alltid 35 försäljningsdagar. Under de 35 dagarna sker prisjusteringar vid två tillfällen. Avtalet upphör att gälla dag 36.

Först behöver du skapa en säljande annons med bra texter och snygga bilder på t.ex. Blocket. Men innan dess behöver du kanske fixa något som är trasigt och rengöra bilen på in- och utsidan för en lyckad försäljning. Kontakten med intresserade köpare kan ta timmar med samtal, e-post, sms, provkörningar och prisförhandlingar.

Om du lyckas sälja bilen gäller köplagen. Du är ansvarig för att annonsen beskrev bilen rätt och att bilen inte har några dolda fel. Köparen har enligt lag rätt att driva reklamationer mot dig. Detta går inte att avtala bort, ”säljs i befintligt skick” gäller inte enligt svensk lag. Köparen kan ringa dig i tid och otid, ibland med ärliga frågor och ibland på ett oärligt sätt med bedrägliga avsikter. En oroväckande trend är också att bedrägerier kopplade till betalning av bilen som säljs privat ökar.

När vi säljer din bil slipper du alla bekymmer och frågor – vi sköter allt åt dig! Vi tar hand om allt som rör din försäljning på ett professionellt sätt. Vi erbjuder finansiering och försäkring, trygg och säker hantering av avtal, dokument och betalning. Det betyder också att vi står för alla garantier i upp till två år, och eventuella reklamationer mot kunden som köper bilen. Vi säljer din bil tryggt, smidigt och lite smartare.